RESTAURATIE


TOTAALRESTAURATIE

Een juiste aanpak is van essentieel belang voor een eerlijke restauratie. Je wilt dit natuurlijk in één keer goed aanpakken om vervolgens jarenlang van je droomauto te kunnen genieten. Een goed overleg en betrokkenheid met jou als klant vinden wij de basis voor een goedlopend restauratieproces.


Bij iedere restauratie kunnen we de werkzaamheden verdelen in verschillende fases. In overleg bepalen we in welk tijdsbestek deze worden uitgevoerd. Denkt hierbij aan: Demontage, straalwerk, plaatwerk, spuitwerk, revisie van technische componenten, montage/afbouw, stoffering, en tot slot de afstel- en testfase.


DEELRESTAURATIE

Voer je zélf een restauratie uit maar wil je hiervan slechts een deel uitbesteden, dan kun je hiermee ook bij ons terecht. Beschik je bijvoorbeeld niet over de juiste machines en gereedschappen voor een vakkundige carrosserie restauratie, of zie je het niet zitten om met de bekleding aan de slag te gaan, dan nemen wij je dit graag uit handen.


SCHADE

Heel vervelend als je schade hebt aan je klassieker! Gelukkig kunnen wij dit weer perfect voor je herstellen. Dit doen wij met dezelfde zorg en kwaliteit die wij hanteren bij een restauratie.


MAATWERK

Zijn onderdelen niet meer voorhanden, dan vervaardigen wij deze delen veelal in eigen beheer. Plaatwerk is hierin één van onze specialiteiten. We beschikken over een ruim machinepark en gereedschappen, en beheersen diverse ambachtelijke technieken en vaardigheden om het materiaal in vorm te brengen, te lassen en te bewerken. (Bijvoorbeeld vertinnen of krimp- en rektechnieken).