Copyright Autorestauratiebedrijf Lensink & Kolstee v.o.f. ©2016

Autorestauratiebedrijf Lensink & Kolstee v.o.f.

Lichtenvoordsestraatweg 90 - 94

7121 RE - Aalten - Nederland

Tel: +31 (0)543 - 451663 - info@lensink-kolstee.nl

KvK nr: 09179386

Connect With Us

Profiel

Donec in velit vel ipsum pulvinar. Proin ullamcorper urna et felis.

Wij zijn een jong bedrijf met toch een jarenlange ervaring op het gebied van restauraties en het onderhouden van klassieke voertuigen en oldtimers. We zijn niet merkgebonden en voeren werkzaamheden uit aan alle merken en types uit alle bouwjaren. U kunt dus met alle automerken bij ons terecht.

Eigenaren Hans Lensink & René Kolstee hebben samen de ervaring en teamspirit om vrijwel alle facetten op het gebied van klassieke voertuigen te kunnen uitvoeren. Alle werkzaamheden worden op de wensen van u als klant afgestemd. In ieder project zien wij een uitdaging en hebben wij de wilskracht om het project te doen slagen. Iedere klassieker verdient een toprestauratie van de hoogste kwaliteit.

Hans lensink: “Ik heb als studie elektrotechniek gevolgd, uiteindelijk was het de autotechniek wat toch mijn interesse trok. Van een hobby thuis, (het restaureren van auto’s, boten, etc.) heb ik mijn beroep kunnen maken. Beroepsmatig doe ik dit werk sinds 1993 met veel plezier. Het is een geweldig mooi vak!”

René Kolstee: “Ik ben van kinds af aan al verknocht aan klassiekers en oldtimers. Hobbymatig ben ik begonnen met het restaureren van bromfietsen. Deze passie resulteerde al snel tot een studie autotechniek. Vanaf mijn jeugd ben ik al werkzaam in het oldtimervak. Een prachtig vak; waarin ik mijn passie en creativiteit kan uiten!”

In November is Mariska bij ons begonnen! Klik hier voor meer info.

Onze bedrijfsvoering bestempelen wij graag als laagdrempelig en open. Wij vinden het dan ook vanzelfsprekend om u tijdens de werkzaamheden op de hoogte te houden. Wij werken tenslotte aan uw “heilige koe” en naar uw wensen!