Copyright Autorestauratiebedrijf Lensink & Kolstee v.o.f. ©2016

Autorestauratiebedrijf Lensink & Kolstee v.o.f.

Lichtenvoordsestraatweg 90 - 94

7121 RE - Aalten - Nederland

Tel: +31 (0)543 - 451663 - info@lensink-kolstee.nl

KvK nr: 09179386

Connect With Us

Open bedrijven route

Zaterdag 12 oktober zetten wij ook ‘s middags onze deuren open tijdens de “Open bedrijven route” in de buurtschap Barlo (gemeente Aalten).

Deze “Open bedrijven route” was bedoeld om mensen uit de omgeving de mogelijkheid te bieden om eens te kijken naar wat wij nu precies doen, welke werkzaamheden wij verrichten en welke vaardigheden wij allemaal in huis hebben. Men kon de projecten bekijken die op dit moment in reparatie zijn en ons hierover vragen stellen.

De “Open bedrijven route” werd georganiseerd door de activiteitencommissie in Barlo; zij proberen regelmatig in en om het verenigingsgebouw “de Markerink” activiteiten te organiseren voor de inwoners van de buurtschap.

Deze middag mochten wij ongeveer 65 mensen verwelkomen en rondleiden door ons bedrijf. Wij vonden het leuk om de mensen eens bínnen te verwelkomen die we “bij-wijze-van-spreken” dagelijks bij ons bedrijf lángs zien komen.

Deelnemers vonden op de routebeschrijving enkele vragen over de meewerkende bedrijven, waarvan de antwoorden binnen de bedrijven te vinden was, voor de winnaars hebben wij enkele pakketjes beschikbaar gesteld met mooie producten.

Overige bedrijven die tijdens de “Open bedrijven route” ook hun deuren openden:

Lageschaar Vaste Planten

Horecagelegenheid Domme Aanleg

Silvia Eekelder, Adviespraktijk Natuurgeneeskunde voor dieren

Bouwbedrijf van Eerden

We bedanken alle bezoekers en de activiteitencommissie voor hun belangstelling.