Copyright Autorestauratiebedrijf Lensink & Kolstee v.o.f. ©2016

Autorestauratiebedrijf Lensink & Kolstee v.o.f.

Lichtenvoordsestraatweg 90 - 94

7121 RE - Aalten - Nederland

Tel: +31 (0)543 - 451663 - info@lensink-kolstee.nl

KvK nr: 09179386

Connect With Us

Even voorstellen....

In november is bij ons een nieuwe kracht begonnen! Tijdens onze zoektocht naar geschikte ondersteuning bij onze werkzaamheden kwamen wij in contact met Mariska. We waren gelijk erg enthousiast over haar vakkennis en ervaring. Daarom is zij sinds november 3 dagen per week bij ons in dienst.

Mariska komt uit Meddo, is 29 jaar en is gediplomeerd auto-technisch specialist en autoschadetechnicus. Daarnaast heeft ze ruime werkervaring in moderne autobedrijven en schade/carrosseriebedrijf. Ze heeft inzicht en interesse voor oldtimers, en haar hobby aan autocross zorgt voor technisch en praktisch denkvermogen. (Dit lijken tegenwoordig meer op professionele race teams!)

Inmiddels heeft Mariska al diverse klussen met succes bij ons afgerond. We zijn erg blij met haar afgeleverde werk. Haar gestructureerde en serieuze werkwijze sluit volledig aan bij onze bedrijfsvoering. Aan ons de taak Mariska wegwijs te maken in de oldtimerwereld. We zijn blij met haar aanvulling in onze werkzaamheden, we hopen op een goede samenwerking!

U zult Mariska vast een keer in onze werkplaats tegenkomen!