Samenwerking in andere vorm

Text...

Graag willen wij je op de hoogte brengen dat wij na 10 jaar goede samenwerking onze gezamenlijke onderneming Autorestauratiebedrijf Lensink & Kolstee V.O.F. per 1 juli zullen beëindigen.


Doordat er de afgelopen jaren veel zaken veranderd en anders gelopen zijn dan wijzelf voor ogen hadden, heeft dit ons doen besluiten om onze samenwerking in een andere vorm voort te zetten. Onze samenwerking zal blijven bestaan, maar ieder in een eigen onderneming.Hans Lensink zal zich met zijn bedrijf “Autorestauratiebedrijf Lensink” op een andere locatie gaan vestigen waar z.s.m. een verhuisbericht van zal volgen. Hier kun je onder andere terecht voor werkzaamheden zoals plaatwerkrestauraties, onderhoud en service-werkzaamheden.


René Kolstee gaat verder onder de naam “Kolstee Upholstery” en zal zich specialiseren in klassiek en custom stoffeerwerk. Denk hierbij aan interieurs, cabrioletkappen, motorfietszadels en alle andere denkbare maatwerk stofferingen of bekleding reparaties. Kolstee Upholstery vestigt zich op de huidige locatie aan de Lichtenvoordsestraatweg te Aalten.


Gezamenlijk bieden wij nog steeds de gelijke facetten van het restauratieproces, hetzij ieder op een eigen locatie.Afgelopen 10 jaar hebben wij met plezier voor onze klanten klaargestaan en hebben we met veel passie aan mooie projecten en opdrachten mogen werken en vele klassiekers mogen onderhouden. Dit hopen wij ook in de toekomst te mogen blijven doen.


Hierbij vertrouwen wij erop je voldoende te hebben geïnformeerd en hopen u ook in de toekomst van dienst te mogen zijn.