Copyright Autorestauratiebedrijf Lensink & Kolstee v.o.f. ©2016

Autorestauratiebedrijf Lensink & Kolstee v.o.f.

Lichtenvoordsestraatweg 90 - 94

7121 RE - Aalten - Nederland

Tel: +31 (0)543 - 451663 - info@lensink-kolstee.nl

KvK nr: 09179386

Connect With Us

Autoglym – Superieure onderhoudsproducten voor uw klassieker

De producten van Autoglym zijn wereldwijd in de automobielbranche te vinden en zijn zowel geschikt voor de professionele gebruiker, de wedstrijdfanaat of de eigenaar van een gezinsauto.

Autoglym wordt aanbevolen door talloze toonaangevende autofabrikanten en het merk werkt nauw samen met een aantal autoclubs. Daarnaast is Autoglym bekend bij het grote publiek doordat Autoglym vaak aanwezig is bij talloze evenementen op autogebied.

Autoglym heeft een geïntegreerd assortiment producten die uniek zijn vanwege hun gebruiksgemak, hun prestaties en hun prijs, die tot stand komen op basis van ervaring en de internationale kwaliteits- en milieunormen. Alle superieure auto-onderhoudsproducten van Autoglym zijn technisch geavanceerd, snel en gemakkelijk in gebruik en zorgen voor een perfect resultaat

Voor zowel het exterieur als het interieur van de auto is er een stappenplan: Reinigen, poetsen, beschermen:

Reinigers

Iedere behandeling begint met het reinigen van het te bewerken oppervlak. Hierbij wordt het oppervlak ontdaan van alle vuil. Dit kan met een “Bodywork shampoo”, "Interior shampoo” of diverse specifieke cleaners zoals bv. “Wheelcleaner” of “Leathercleaner”.

Poetsmiddelen

Na het reinigen wordt het oppervlakte gepolijst om de originele glans te herstellen óf zelfs te verbeteren. Dit kan bijvoorbeeld met een “Paint renovator”, “Resin polish", of “Car glass polish”.

Beschermingsmiddelen

Door het bewerkte oppervlak te behandelen met een protector wordt het oppervlak beschermd en geconserveerd. Hierdoor blijft de glans langer behouden en krijgt vuil minder kans om te hechten.

Door simpelweg dit 3-stappenplan te volgen komt u tot een perfect eindresultaat. Wij hebben een uitgebreid assortiment onderhouds- producten en materialen op voorraad, vraag ons voor een vrijblijvend productadvies.

Autoglym – Made in Great Britain