Copyright Autorestauratiebedrijf Lensink & Kolstee v.o.f. ©2016

Autorestauratiebedrijf Lensink & Kolstee v.o.f.

Lichtenvoordsestraatweg 90 - 94

7121 RE - Aalten - Nederland

Tel: +31 (0)543 - 451663 - info@lensink-kolstee.nl

KvK nr: 09179386

Connect With Us

Werkzaamheden

Overzicht van verschillende werkzaamheden waarin wij gespecialiseerd zijn.

Proin dictum element

Klik op de buttons om naar een andere categorie te gaan.

Aliquam congue fermentum nisl

Een goede aanpak is van essentieel belang voor een eerlijke restauratie. Een restauratie voert u tenslotte maar één keer uit, om vervolgens jarenlang van uw droomauto te kunnen genieten. Een goed overleg en betrokkenheid met u als klant vinden wij de basis voor een goedlopend restauratieproces.

Bij iedere restauratie kunnen de werkzaamheden worden verdeeld in verschillende fases, waarna u als klant bepaald in welk tijdsbestek deze worden uitgevoerd. Denkt u hierbij aan: Demontage, straalwerk, plaatwerk, spuitwerk, revisie technische componenten, montage/afbouw, stoffering.

Restauratie Onderhoud & Service Stoffeerderij Speciaal maatwerk

Deelrestauraties zijn ook mogelijk, denkt u bijvoorbeeld aan een technische restauratie, het vernieuwen van een interieur of een revisie van de aandrijflijn. Dit is ook mogelijk als u zelf een restauratie uitvoert maar bepaalde werkzaamheden besluit uit te besteden. Wij voeren restauraties uit aan: Automobielen, bromfietsen, tractoren en motorfietsen.

Zijn onderdelen of plaatwerk niet meer voorhanden, dan vervaardigen wij deze delen veelal in eigen beheer. Plaatwerk is hierin één van onze specialiteiten. We beschikken over een ruim machinepark en gereedschappen, en beheersen diverse ambachtelijke technieken en vaardigheden om het materiaal in vorm te brengen, te lassen en te bewerken. (Bijvoorbeeld vertinnen of krimp- en rektechnieken).