Copyright Autorestauratiebedrijf Lensink & Kolstee v.o.f. ©2016

Autorestauratiebedrijf Lensink & Kolstee v.o.f.

Lichtenvoordsestraatweg 90 - 94

7121 RE - Aalten - Nederland

Tel: +31 (0)543 - 451663 - info@lensink-kolstee.nl

KvK nr: 09179386

Connect With Us

Meer weten?

Tel: +31 (0) 543-451663

info@lensink-kolstee.nl

Popup

Nieuws!

Simca Six afgeleverd!

11 maart 2015

Scroll naar beneden voor

het nieuwsbericht. -->

Omschrijving:

Met veel plezier hebben we vandaag de Simca Six officieel overgedragen aan het trotse echtpaar die deze bijzondere auto bij ons heeft laten restaureren. Om dit te vieren bracht de familie gebak mee voor bij de koffie, op onze beurt verrasten wij het echtpaar weer met een mooi onderhoudspakket met Autoglym-producten en een mooie bloemboeket! Onder het genot van koffie en het gebak bespraken we kort hoe het hele restauratieproject is verlopen. Na de koffie was het tijd voor enkele instructies en een eerste proefrit, het echtpaar stond te popelen om er samen in weg te rijden.

We hebben ons best gedaan de auto in een zo origineel mogelijke- en veilige staat terug te brengen. Hierbij rekening houdend met de specifieke wensen van de eigenaren. De gehele restauratietraject heeft zo’n 1,5 jaar in beslag genomen.

Het doet ons deugt het echtpaar te zien genieten van hun dierbare auto. We wensen de familie veel plezier en veilige kilometers met deze bijzondere Simca. Wij danken hen voor het in ons gestelde vertrouwen. Zélf zijn wij bijzonder trots op het eindresultaat!

Hans & Wendel

René & Irma