Copyright Autorestauratiebedrijf Lensink & Kolstee v.o.f. ©2016

Autorestauratiebedrijf Lensink & Kolstee v.o.f.

Lichtenvoordsestraatweg 90 - 94

7121 RE - Aalten - Nederland

Tel: +31 (0)543 - 451663 - info@lensink-kolstee.nl

KvK nr: 09179386

Connect With Us

Meer weten?

Tel: +31 (0) 543-451663

info@lensink-kolstee.nl

Popup

Nieuws!

Presentatie studenten

25 juni 2015

Scroll naar beneden voor

het nieuwsbericht. -->

Omschrijving:

Terug naar de schoolbanken!

Op uitnodiging van het Graafschap College – sector techniek wel te verstaan! De studenten werktuigbouwkundigen die ons in februari bezochten presenteerden namelijk hun studieproject: een “Engels Wiel”.

Eerder meldden wij al over de 4 studenten die een uitdaging zagen in het ontwerpen en bouwen van een onmisbaar stuk gereedschap voor de ervaren carrosseriebouwer: een “Engels wiel”. Aangezien wij in onze plaatwerkerij óók beschikken over een “Engels wiel” werd bij ons informatie opgedaan en gediscussieerd over hoe een dergelijk apparaat het beste gebouwd kan worden en wat de voor- en nadelen zijn van verschillende constructievarianten.

Na maanden van tekenen, vergaderen, uitwerken en bouwen presenteerden de studenten gezamenlijk nu hun ontwikkelingstraject en prototype aan hun ouders en leerkracht. Hans Lensink was hierbij namens ons aanwezig en werd verzocht om na de presentatie hun “Engels wiel” te testen. Met dit werktuig kan namelijk plaatwerk ge\rvormd worden om bollingen en hollingen te maken voor bijvoorbeeld autoplaatwerk.

Hans kwam tot de conclusie dat het werktuig goed doordacht en vakkundig samengesteld was, en dat het naar behoren functioneerde! Wij wensen de studenten veel succes en plezier in hun verdere technische carrière!