Copyright Autorestauratiebedrijf Lensink & Kolstee v.o.f. ©2016

Autorestauratiebedrijf Lensink & Kolstee v.o.f.

Lichtenvoordsestraatweg 90 - 94

7121 RE - Aalten - Nederland

Tel: +31 (0)543 - 451663 - info@lensink-kolstee.nl

KvK nr: 09179386

Connect With Us

Meer weten?

Tel: 0543-451663

info@lensink-kolstee.nl

Popup

Share

Nieuws!

Nieuwe website online!

10 december 2012

Het is zover; onze nieuwe website is online! Een moment waar wijzelf lang naar hebben uitgekeken! Een frisse, nieuwe uitstraling en werkend met de nieuwste internettechnieken. Dit alles om u als bezoeker zo goed mogelijk te kunnen informeren over wie wij zijn en wat wij doen. Op onze nieuwe website is genoeg te vinden over onze werkwijze en de verschillende werkzaamheden waarmee wij u wellicht van dienst kunnen zijn. Zo vind u naast de pagina met projecten nu ook een portfoliopagina waarop wij specifiekere informatie proberen te geven over bepaalde werkzaamheden met daarbij zoveel mogelijk foto’s om het één en ander te verduidelijken.

Ook is een er nu een aparte pagina met voertuigen welke wij in bemiddeling te koop aanbieden. Veelal zijn dit door ons gerestaureerde en/of onderhouden voertuigen. Dit betekend dat wij deze voertuigen kennen, waardoor wij hierover eerlijk kunnen informeren. Op de site is er ook meer informatie over de smeermiddelenlijn van Penrite Oil en over de KNAC waarvan wij ambassadeur zijn.

Wij hopen dat u regelmatig met plezier onze website zult bezoeken. Wij doen onze uiterste best ons laatste nieuws als eerste online te hebben. Ook kunt u ons volgen op Facebook of Twitter.