Copyright Autorestauratiebedrijf Lensink & Kolstee v.o.f. ©2016

Autorestauratiebedrijf Lensink & Kolstee v.o.f.

Lichtenvoordsestraatweg 90 - 94

7121 RE - Aalten - Nederland

Tel: +31 (0)543 - 451663 - info@lensink-kolstee.nl

KvK nr: 09179386

Connect With Us

16 augustus 2015 - IJssel Trophy van CTH Oost

Club Triumph Holland, regio Oost, organiseerde op zondag 16 augustus een leuke rit door het mooie IJssellandschap, zowel met en zonder competitie-element: de Triumph IJssel Trophy / High Tea rit.

In Zutphen werd er rond 10.30 uur gestart met het eerste deel van de rit. De eerste 50 km. voerde de rijders naar ons bedrijf voor de tussenstop en een kopje koffie of thee. Hier was er de mogelijkheid om ons bedrijf te bezichtigen, vragen te stellen, en natuurlijk om onderling bij te praten. Voor vertrek diende iedere equipe nog een proef uit te voeren; geblinddoekt moest er in- en uit-geparkeerd worden, hierbij mocht de navigator instructies geven. De uitslag van deze proef telde ook mee voor het “bokaalrit-klassement” van de Triumph Club Holland.

Het betrof een open rit, er waren dus ook niet-leden aanwezig, o.a. enkelen uit de MG Car Club. Het tweede deel van de rit was ongeveer 70 km. met als eindpunt Markelo. Hier vond de prijsuitreiking plaats en kon men deelnemen aan een High Tea. Zo'n 40 equipes namen deel aan deze bokaalrit, we hebben ongeveer 90 mensen mogen ontvangen.

We bedanken de organisatie van de IJssel Trophy en haar enthousiaste deelnemers voor hun interesse en bezoek aan ons bedrijf!

Hans & Wendel

René & Irma