Copyright Autorestauratiebedrijf Lensink & Kolstee v.o.f. ©2016

Autorestauratiebedrijf Lensink & Kolstee v.o.f.

Lichtenvoordsestraatweg 90 - 94

7121 RE - Aalten - Nederland

Tel: +31 (0)543 - 451663 - info@lensink-kolstee.nl

KvK nr: 09179386

Connect With Us

KNAC - Koninklijke Nederlandsche Automobiel Club

Donec sagittis euismod purus

Proin dictum element

Donec in velit vel ipsum pulvinar. Proin ullamcorper urna et felis.

Aliquam congue fermentum nisl

Wij zijn ambassadeur van de KNAC. Als ambassadeur dragen wij de KNAC een warm hart toe. Als restauratiebedrijf weten wij als geen ander dat een oldtimer of klassieke auto een speciale behandeling verdiend. Deze zorg bieden wij tijdens het onderhoud en reparaties. Maar deze extra zorg is ook belangrijk bij het verzekeren, of bij pechhulp van een klassieker. Wij adviseren hiervoor de KNAC als een betrouwbare partner!

De KNAC, vanzelfsprekend voor eigenaren van een klassieke auto.

De Koninklijke Nederlandsche Automobiel Club (KNAC), die inmiddels al 115 jaar autominnend Nederland samenbrengt, behoeft nauwelijks nog introductie. De club heeft een sterke naam die u wellicht kent van het KNAC Magazine “de Auto”, via de KNAC Breakdown Service of als medeoprichter van de FIA; (Fédération Internationale de l'Automobile). Kort samengevat is de KNAC dé club voor mensen met liefde voor de auto. Mensen ook die het reizen per auto nog steeds als een belevenis ervaren.

Hulp, service en verzekeringen.

Voor autoliefhebbers, of die nu in moderne, of ook in klassieke auto’s rijden, biedt de KNAC specifieke en voordelige verzekeringen, maar ook (pech)hulp- en dienstverlening. De KNAC geeft voor haar leden ook een gratis magazine uit. Dit magazine “de Auto” is een must voor degenen die graag lezen over klassiekers, reizen, de nieuwste ontwikkelingen in autoland en de zaken waar de KNAC voor staat.

De KNAC Breakdownservice biedt uitstekende en op de wensen van de classic-car leden toegespitste hulp als zij in of buiten Nederland met de dagelijkse auto of klassieker pech hebben. Denk daarbij aan een dekking tijdens georganiseerde rally’s en de “altijd-terug-garantie” van uw klassieker bij schade of pech in het buitenland.

Hart voor auto’s.

De KNAC is een club. Het organiseren van evenementen voor leden is vanzelfsprekend één van haar activiteiten. De KNAC organiseert jaarlijks een toerrit voor leden, draagt een steentje bij aan de benefietrally van het Rode Kruis en presenteert zich tijdens het Nationaal Concours d’Élegance bij Paleis Het Loo; een grootschalig evenement voor klassiekerliefhebbers. Hoe dan ook, mensen met een warm hart voor auto’s zijn van harte welkom bij de KNAC.

Graag geven wij u meer informatie over de KNAC. U vindt bij ons aanvraagformulieren en informatiefolders over de service die de KNAC ook u te bieden heeft. Bezoek de website van de KNAC.